Script support IE Browser

Despre noi

Echipamente sportive în Moldova!

Compania producatoare «Nicolai Efimov» I.I. a fost fondata in anul 1998. Sfera de activitate principala  — fabricarea echipamentului si accesoriilor pentru artele martiale.

In prezent noi realizam echipament si accesorii sportive, prevazute preponderent pentru piata din Republica Moldova, de aceea impreuna cu cumparatorii nostri, perfectionam mereu productia noastra, o facem mai accesibila, mai calitativa, si, speram, ca si atractiva pentru sportivi, indiferent de nivelul lor de pregatire.

Noi am reusit sa cream o oferta excelenta - combinarea a trei indicatori cheie - functionalitatea, pretul si calitatea. Fidelitatea clientilor si partenerilor nostri ne permite sa credem ca suntem pe calea cea dreapta. 

Dispunem de peste 100 denumiri de echipament sportiv si accesorii pentru arte martiale, la noi aveti posibilitatea de a va echipa in intregime, indiferent de sport, ajuta un sportiv incepator la alegerea echipamentului si acordarea altor servicii aditionale.

Suntem unica companie din Moldova, ce produce echipament si accesorii sportive pentru arte martiale. Realizarea produselor calitative pentru sport  – este meseria noastra si noi depunem maximum efort, pentru ca rezultatele noastre sa va cointereseze.

Productia noastra se afla intr-o zona usor accesibila in sectorul Botanica, puteti ajunge cu transportul public.

Antrenati-va cu bucurie si satisfactie!