Script support IE Browser

Greutăți pentru picioare - beneficiile și răul

Pentru a spori eficiența instruirii, se recomandă utilizarea greutății suplimentare ca sarcină. Este foarte convenabil să se aplice greutatea picioarelor, care sunt montate pe glezne.

De ce sunt greutăți pe picioare?

Cel mai adesea, această greutate suplimentară este utilizată în timpul mersului pe jos și a alergării. În acest caz, principiul instruirii converge la faptul că o persoană crește greutatea și gravitatea, așa că va trebui să facă mai mult efort pentru a efectua același exercițiu.

Care sunt ponderile pentru picioare:

Există o creștere a încărcăturii pe mușchii coapsei și feselor.
Creșterea tensiunii musculare are un efect pozitiv asupra activității sistemelor cardiovasculare și respiratorii.
Rularea și mersul cu greutățile piciorului îmbunătățește procesul de ardere a caloriilor și a grăsimilor stocate.
Este de remarcat îmbunătățirea circulației sanguine, care ajută organismul să ardă mai multă energie.
Educația regulată a greutății vă permite să vă îmbunătățiți rezistența și să îmbunătățiți sănătatea generală.
Este de remarcat faptul că ponderarea pentru picioare, nu poate beneficia numai, dar, de asemenea, rău organismul. Medicii nu recomandă utilizarea acestei opțiuni pentru muncă suplimentară pentru persoanele cu probleme ortopedice. A abandona greutățile este în prezența durerii în articulații, precum și a problemelor cu oasele și mușchii. Pentru a nu provoca vătămări, se recomandă antrenamentului să se încălzească înainte de antrenament, altfel puteți avea un rănit grav. Nu utilizați greutăți, dacă există probleme cu sistemul circulator.

Ce greutate de greutate pentru picioare alege?

În magazine puteți găsi opțiuni ale căror greutate variază între 1,5 și 5 kg. Dacă trebuie să măriți încărcătura în timpul derulării, este mai bine să alegeți opțiuni cu o greutate de 2 kg. Începătorii ar trebui să acorde prioritate celei mai ușoare ponderări, astfel încât să nu dăuneze articulațiilor. Experții recomandă alegerea opțiunilor în care puteți mări gradat încărcătura.