Script support IE Browser

Cum de a alege o pungă de perforare?

Tehnologia de percuție practică este o parte integrantă a oricărei arte marțiale de contact, astfel încât pungile de perforare sunt folosite peste tot. Dar adesea sportivii de la început care doresc să se antreneze acasă, se pune întrebarea - cum să alegi o pungă de pumn în greutate?

Și trebuie să spun că acesta este un moment conceptual, care determină în mare măsură eficacitatea procesului de formare.

Greutatea unui sac de box este o valoare exactă, care nu vorbește numai despre masa proiectilului sportiv, ci și despre scopul său. Este o clasificare general acceptată, conform căreia geanta de împâslire este împărțită în trei tipuri, pe baza cotei:

Coji luminoase. Greutatea unui sac de perforare de acest tip variază în medie de la 5 la 30 de kilograme. Evident, cele mai compacte pere care cântăresc până la 10 kilograme sunt folosite pentru instruirea copiilor. Opțiunile de la 10 la 30 kg sunt potrivite pentru bărbații tineri și amatori pentru a face o lovitură, pentru a realiza viteza și tehnologia și la început chiar și pentru creșterea indicatorilor de putere. Dimensiunile unor astfel de pere, de obicei, nu depășesc 90x35 centimetri, cu excepția perelor din partea superioară (orizontală) pentru dornurile de jos în sus. Astfel de cochilii, deși cântărește puțin, dar sunt folosite numai de profesioniști.
Perele medii. În acest caz, greutatea pere pentru box va varia de la 30 la 60 de kilograme. Această greutate vă permite să realizați o gamă completă de curse, este convenabil să lucrați cu sportivi din diferite categorii de greutate (cu excepția greaților). Aceasta este cea mai populară versiune a sacului de ștanțare, care se găsește nu numai în apartamentele sportivilor amatori, ci și în sălile profesionale. Dimensiunile acestor pere pot fi foarte diferite, până la modele cu o înălțime totală de până la 120 de centimetri.
Genți mari. Un astfel de proiectil este potrivit dacă ne confruntăm cu întrebarea - cum să alegem greutatea unui sac de box pentru un luptător profesionist. Aceste pungi pot cântări de la 60 la 100 de kilograme, deși există și opțiuni mai grele. Din punct de vedere tehnologic, aceste pere sunt atât universale, cât și medii. Dar, în acest caz, o mai mare greutate conduce la creșterea cerințelor în ceea ce privește indicatorii de putere. Adică, poate fi dificil pentru o mașină ușoară să mutați cel puțin o astfel de geantă. Acesta este un proiectil pentru antrenamentul tehnicilor greu și fără compromisuri în stilul lui Mike Tyson, atunci când un hit este egal cu un corp knock-out.
Dar acestea nu sunt toate nuanțele de care avem nevoie pentru a ne da seama cum să alegeți un sac de perforare în greutate. Într-adevăr, pe lângă masa proiectilului, există și masa sportivului însuși, iar acesta este și un punct fundamental. Chiar dacă vorbim despre un luptător super-puternic, care, totuși, cântărește nu mai mult de 70 de kilograme, perea extra-grea, care depășește greutatea proprie, va fi superfluă. Pentru claritate, îl putem aminti lui Bruce Lee, care cântărea doar 66 kilograme, dar puterea loviturii sale a fost extraordinară. Cu toate acestea, Lee nu a elaborat niciodată tehnica pe proiectile care să depășească greutatea proprie.

GREUTATE DE CĂRȚI - SPECIFICAȚII ȘI NUANTE CONSTRUCTIVE

Se crede că greutatea optimă a pungii de box ar trebui să fie egală cu greutatea atletului. Cu toate acestea, trebuie să se înțeleagă că un copil de 12 ani cu o greutate de aproximativ 40 de kilograme poate fi pur și simplu înghesuit prin implicarea într-o luptă inegală cu o pere de aceeași greutate. Această regulă funcționează în direcția opusă. La o anumită etapă, un sportiv profesionist (sau semiprofesional), care se află în categoria de până la 80 kilograme, este puțin probabil să lucreze cu un sac de box cu aceeași greutate. Are nevoie de o pungă mai grea pentru a putea construi combinații puternice de putere.

Se pare că întrebarea cum să alegi o pungă de box în greutate are o semnificație individuală semnificativă. De mare importanță este nivelul de pregătire al unui atlet, caracteristicile sale fizice și tehnica în care acesta lucrează. Asta înseamnă că infierul de mijloc (stil de box, care se bazează pe viteză și de lucru la o distanță medie) și chiar mai mult un spoiler (luptă pasivă corp la corp) este puțin probabil să se antreneze cu o pungă care depășește în mod semnificativ greutatea proprie. La rândul lor, punchers ("knockers") lucrează întotdeauna cu pungi cele mai grele, pentru că pentru ei indicatorul de putere este în prioritate.

Dar este important să nu înțelegeți care sac de box (de greutate) de care aveți nevoie. La fel de important este cunoașterea unde puteți obține un proiectil de încredere și de înaltă calitate, care va face antrenamentele cu adevărat eficiente. Pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna, vă sugerăm să vizitați magazinul online tut-boxing.ru. O selecție largă de pungi de perforare va permite oricărui atlet să aleagă proiectilul potrivit, sporind eficacitatea antrenamentelor și făcând un nou pas spre visul lor prețuit.